Horeca-tarieven (fullservice al vanaf slechts 295 euro per maand)

In tegenstelling tot een boekhoud-en of administratiekantoor hebben accountants te maken met

strenge richtlijnen. De zware  eisen die (terecht) aan een

accountantskantoor worden gesteld geven de horeca-ondernemer en andere (direct of indirect betrokken) partijen meer zekerheid rondom de kwaliteit van zowel de gevoerde administratie als de samengestelde jaarrekening. Parate financiële en fiscale kennis wordt geborgd door de verplichte periodieke deelname aan vaktechnische uitwisseling. Het is dus niet voor niets dat de titel 'accountant' beschermd is en dat de tarieven over het algemeen hoger liggen dan van een gemiddeld boekhoudkantoor.

 

Ondanks het exclusieve karakter van een accountantskantoor zijn wij van mening dat de tarieven van accountantskantoren(onnodig) hoog liggen. Horeca Accountancy  wenst de drempel voor horeca-ondernemers, om gebruik te kunnen maken van een gerenommeerd horeca-accountantskantoor,

zo laag mogelijk te houden. Wij hanteren daarom gegarandeerd lager dan marktconforme tarieven.

Wij adviseren u dan ook met klem om te allen tijde een offerte op te vragen voordat u een definitief besluit

heeft genomen. Wij hanteren standaard tarieven voor onze diensten. 

 

Doordat wij uitsluitend horecabedrijven bedienen beschikken onze horeca-accountants en horeca-adviseurs over een zeer ruim referentiekader en netwerk. Onze horecacliënten laten wij direct mee profiteren van de aanwezige horeca-expertise door direct opzoek te gaan naar mogelijkheden om het rendement van de horeca-onderneming te optimaliseren.  Naast het feit dat wij reeds zeer scherpe tarieven hanteren, garanderen wij eveneens dat u de kosten voor onze horeca-accountancydienstverlening deels of zelfs volledig terugverdient.