Gemak dient de horeca-ondernemer

Ons horeca-accountantskantoor werkt met de modernste administratieve oplossingen, waar onze horecacliënten (desgewenst) gebruik van kunnen maken. Door onze innovatieve oplossingen bedienen wij horeca-ondernemingen door het hele land, zonder dat dit ten koste gaat van het aantal persoonlijke contactmomenten.

 

Bij het gebruik van onze boekhoudsoftware ontvangt u van ons  een gratis multifunctional scanner/ printer. U scant uw inkoopfacturen zodat deze terecht komen in uw eigen digitale omgeving. Wij verwerken vervolgens deze facturen op afstand  in de administratie. Uw zakelijke bankrekening koppelen wij eveneens aan de digitale omgeving. Het enige dat nu nog rest is het kasboek. Hiervoor hebben wij twee oplossingen. Wij koppelen een horecakassa aan de digitale omgeving of u stuurt het kasboek per e-mail richting ons voor verwerking.

In uw eigen digitale (gebruikersvriendelijke) omgeving ziet u de prestaties van uw horeca-onderneming en hebt u altijd toegang tot uw gehele 'digitale' administratie.  Op deze wijze houdt u zelf het papierendossier en hoeft dit dus niet via de reguliere post verzonden te worden.

 

Door onze innovatie oplossingen zijn wij in staat om de administratieve diensten voor ons en/of voor de horeca-ondernemer zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te faciliteren.

'Eenvoudiger en toegankelijker kunnen wij het niet maken....'